Er zijn verschillende opties om de auto te parkeren bij de Ziggo Dome.

 1. Gebruik maken van de parkeergarage onder het Amsterdamse Arenagebied, die direct naast de Ziggo Dome ligt. Deze parkeergarage heeft ruimte voor ruim 1.000 auto’s en is 24 uur per dag geopend.
 2. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de openbare parkeerplaatsen in de buurt van de Ziggo Dome. Er zijn verschillende parkeerplaatsen op loopafstand van de Ziggo Dome, waaronder de parkeerplaatsen aan de Europaboulevard, de Overhoeksplein en de Johan Cruijff Arena. Deze parkeerplaatsen zijn over het algemeen goedkoper dan de parkeergarage, maar ze zijn niet altijd beschikbaar en kunnen druk zijn tijdens drukke evenementen.
 3. Gebruik maken van verschillende parkeerdiensten in de buurt van de Ziggo Dome, zoals ParkBee en P+R. Deze diensten bieden betaalbare parkeeropties in de buurt van de Ziggo Dome en kunnen een handige optie zijn als je niet te ver hoeft te lopen naar de Ziggo Dome.

Tips om te parkeren bij de Ziggo Dome

Als je naar de Ziggo Dome gaat, kan het soms lastig zijn om een geschikte parkeerplaats te vinden. Om je te helpen bij het parkeren bij de Ziggo Dome, hebben we nog een aantal tips op een rijtje gezet:

 1. Plan je route naar de Ziggo Dome van tevoren. Zo weet je precies waar je moet zijn en kun je eventuele vertragingen en files vermijden.
 2. Check de parkeertarieven van tevoren. Zo weet je precies hoeveel je moet betalen voor parkeren bij de Ziggo Dome en kun je eventuele verrassingen vermijden.
 3. Maak gebruik van de speciale tarieven voor parkeren bij de Ziggo Dome. Sommige parkeergarages en parkeerdiensten bieden speciale tarieven voor bezoekers van de Ziggo Dome.
 4. Parkeer op tijd. Het kan druk zijn rond de Ziggo Dome, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om een parkeerplaats te vinden.
 5. Gebruik een parkeerservice. Er zijn verschillende parkeerservices in Amsterdam die je kunnen helpen bij het parkeren bij de Ziggo Dome.
 6. Laat je auto thuis. Als je dichtbij de Ziggo Dome woont, kun je ook overwegen om te lopen of te fietsen naar de Ziggo Dome. Zo vermijd je de moeite van het parkeren en help je ook het milieu.

Toch met de trein?

 1. Gebruik maken van de Amsterdamse metro naar het Bijlmer ArenA station. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Ziggo Dome. Het Bijlmer ArenA station is bereikbaar met de metrolijnen 50 en 54.
 2. Daarnaast kun je ook reizen met de Amsterdamse tram naar het Johan Cruijff ArenA station. Vanaf hier is het ongeveer 15 minuten lopen naar de Ziggo Dome. Het Johan Cruijff ArenA station is bereikbaar met tramlijnen 7 en 14.
 3. Ten slotte kun je ook reizen met de trein naar het Amsterdam Bijlmer ArenA station. Vanaf hier is het ongeveer 20 minuten lopen naar de Ziggo Dome. Het Amsterdam Bijlmer ArenA station is bereikbaar met de treinen van de Nederlandse Spoorwegen (NS) en de treinen van de Amsterdam Metro.